Cautare

8211 de rezultate pentru "stirile pro tv iasi 21 septembrie 2010" (7.47 secunde)
"Apreciem ca pâna în luna septembrie, când se vor cere fise fiscale pentru credite, preturile vor ramâne la fel. ... Alte agentii considera, în schimb, ca din septembrie vor fi cereri de cumparare. ... Credem ca pâna în septembrie va fi aceeasi situatie", a declarat Bibina Dica, reprezentanta Biros Imobiliare.
In septembrie 2007, presedintelui Basescu i-a fost extirpat lobul drept tiroidian, sub anestezie generala, interventia desfasurandu-se la Spitalul Militar Central fara incidente anestezico-chirurgicale. ... Ulterior, contactat de Stirile PRO TV, Turcan a calificat aceste informatii drept "o intoxicare".
"In mai 2010 am propus public autoritatilor statului roman un set consistent de masuri economice privind combaterea crizei economice. ... Pe parcursul anului 2010 vor fi continuate exclusiv proiectele de infrastructura finantate din surse externe.
59 din 2010, pentru proprietarii care detin mai multe imobile si pentru autovehiculele cu motoare mai mari de 2.000 cm cubi. Diferenta de impozit in cazul contribuabililor mentionati se calculeaza pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie 2010.
Econtext va prezinta topul judetelor in functie de numarul de locuinte construite in perioada 2008 - 2010, perioada de recesiune.
Senatorii PSD au depus marti, 14 septembrie 2010, motiunea simpla intitulata: ... Motiunea va fi dezbatuta luni, 20 septembrie 2010.
Respectarea de catre Romania a prevederilor Vademecumul-ului privind folosirea limbii franceze in cadrul organizatiilor internationale, adoptat in cadrul celei de a 22 - a sesiuni a Conferintei Ministeriale Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF), Bucuresti, 26 septembrie, 2006.
La data de 8 septembrie 2010, in jurul orei 11.35, lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5 - "Compartimentul Flagrant" l-au prins in flagrant pe E.
La data de 22 septembrie 2010, ora 07.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica au depistat-o pe str.
La data de 26 septembrie 2010, ora 06.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au prins in flagrant pe A. ... La data de 26 septembrie 2010, ora 15.17, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul Ordine Publica i-au prins in flagrant pe M.
La sesiunea din martie 2010, ministerul a dat in custodie 14 arii protejate din Oltenia. ... Printre aplicanti se numara Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Mehedinti, Asociatia Pro Natura din Drobeta Turnu Severin, Universitatea 'Constantin Brancusi' din Targu Jiu etc.", spune Denisa Buzatu.
In luna septembrie s-a dublat suma pe care statul a rambursat-o firmelor doljene, sub forma de TVA, fata de aceeasi luna a anului trecut.
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Oficialul FMI a mentionat ca implementarea legislatiei privind salarizarea unica si reforma din sectorul de pensii, care trebuie sa fie adoptate de parlament in luna septembrie, sunt "critice".
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Iasi ca partidul sau va insista in Parlament pentru introducerea in plafonul de garantii de stat pe 2010 a programului pentru construirea a 50.000 de locuinte sociale, in ciuda refuzului PD-L.
In februarie 1990, cind am pus la indoiala realitatea teroristilor din decembrie 1989, presa pro Iliescu m-a acuzat ca-mi bat joc de lacrimile mamelor tinerilor ucisi la Revolutie. ... Presa pro-Basescu s-a napustit asupra mea pentru a ma denunta ca-mi bat joc de lacrimile mamelor celor rapiti.
Khalid Sheikh Mohammed a recunoscut ca a organizat atacurile din 11 septembrie din Statele Unite si alte cateva atacuri, conform transcrierii unei audieri desfasurate la Guantánamo.
Asaltul apelor si amenintarea motiunii Toata politica galateana din luna septembrie a lui 2007 s-a invartit in jurul mult discutatei motiuni de cenzura a PSD si a dezastrului de la Tecuci.
google-analytics.com